Heures d'ouverture

Lundi 9:00 - 19:00
Mardi 9:00 - 19:00
Mercredi 9:00 - 19:00
Jeudi 9:00 - 19:00
Vendredi 9:00 - 19:00
Samedi 9:00 - 12:30

Contact

Pharmacie de garde

Envoyez prescription

Équipe

Tél. 02 460 75 55
N° APB 220502
Titulaire phm. Pieter Vermeersch
Adresse De Limburg Stirumlaan 99
1780 Wemmel
logo fagg fr

Bienvenue sur le site de la pharmacie Van Wemmel

Welkom bij Apotheek Van Wemmel Wij vinden het belangrijk als apotheker klaar te staan voor onze patiënten. Een luisterend oor, goede raadgevingen , hulp bij Uw medicatie-en ziektebeheer, huislevering voor patiënten die moeilijk te been zijn, discreet advies,.. het zijn allemaal zaken waar we U graag bij ondersteunen.

Tevens kan U bij ons terecht voor thuiszorgmateriaal om Uw zieke familieleden naar beste vermogen te kunnen bijstaan. Onze apotheek maakt deel uit van DYNAPHAR, de eerste Belgische vereniging van zelfstandige apothekers. De DYNAPHAR-leden investeren in een permanente vorming, in het uitkiezen van kwaliteitsproducten en in het verstrekken van de aangepaste raadgevingen opdat uw apotheker steeds uw gezondheidspartner zou blijven.

Wij beschikken over een ISO 9001 ISO 9001:2008 official QAS INTERNATIONAL certificaat. Dit houdt in dat onze apotheek jaarlijks gecontroleerd wordt op haar werking, kwaliteit en hygiëne.

Wij trachten zo onszelf steeds te verbeteren en de service naar onze patiënten toe te optimaliseren. Verder werken wij ook met automatische medicatiebediening (MEDI TECH). Een volledig automatisch systeem om de medicatie weg te leggen, stockeren en uit te halen. Zo kunnen wij meer tijd vrijmaken om de medicatie te bespreken met onze patiënten in de apotheek.


Apotheek Van Wemmel
 

Dossier: un trajet de soins

Dossier: un trajet de soins

Les personnes souffrant d’un diabète de type 2 peuvent développer des complications, comme des problèmes cardiovasculaires et des problèmes aux yeux et aux reins.

En savoir plus

Dossier : je pers mes cheveux

Dossier : je pers mes cheveux

Perdre ses cheveux par poignées, un cauchemar qui touche près d’une femme sur deux au cours de leur vie.

En savoir plus

Découvrez nos autres dossiers!

Découvrez nos autres dossiers!

Consultez nos autres dossiers d'info: de l'acné vers Protection solaire

Vers dossiers