Puressentiel Gewrichten Bad 14 Ess Olie 100ml

CNK: 2581940

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Puressentiel Gewrichten Bad 14 Ess Olie 100ml

Richtprijs

€ 18,80

Gegevens

De 14 essentiële oliën van dit bad hebben ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en eigenschappen tegen stijfheid en tegen zwelling. Ze zijn kalmerend en ontspannend. Ze helpen gewrichts- en spierspanningen vrij te maken, het pijnlijk en stijf gevoel te verlichten en ze zorgen ervoor dat u op volledig natuurlijke wijze opnieuw soepele bewegingen kunt maken!

Puressentiel Gewrichten werkt doeltreffend en snel door huidpenetratie. Het stelt zijn werkzame bestanddelen vrij op de gevoelige zones die moeten worden behandeld: pijn in de rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten.Resultaat: u voelt zich soepeler, meer ontspannen, uw bewegingen gebeuren gemakkelijker, de pijn wordt verlicht, uw lichaam ontspant zich, u bent minder stijf of "verroest".

Meer informatie

EAN Code 3401546259841
Breedte 55 mm.
Hoogte 135 mm.
Diepte 30 mm.
Gebruik

Het bad laten vollopen met water (tussen 35° en 37°, geen te warm bad nemen) en een dopje Puressentiel Gewrichten toevoegen. Het badwater mengen om het product goed te verdelen. Niet in een leeg bad gieten omwille van het hoge gehalte aan essentiële oliën. U niet afspoelen na het bad.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling

Combinatie van 114 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Kajapoet, Roomse kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn.
Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Puressentiel